Hobi Lama "kembali"

Views:
Video Information
Amazingg!!!..haha..really la..Apa dia???...After 5 years aku tak beli novel *Asyik Pinjam jer ,akhirnya kini aku kembali "melayan" novel yang sungguh "enak" dibaca..baca Chapter 1 pun dah terbawak dalam mimpi.waduh..waduh..Apo kono ko ni jang..Inilah Pengaruh Cerita Nora Elena Dlm Akasia Di Tv3..Terdetik aku nak beli Novel Kasih Yang Suci ni..layan jer...




video

Watak wanita 'sopan p seksi' seperti 'Elena' pastinya menarik minat pembaca2 remaja tambah2 lagi bila dipasangkan dgn Seth yg berketurunan baba-nyonya yg hensem.Kelainan yg terselit kat Seth ni sudah lama sukakan Elena dan kerana dorongan nafsu, elena menjadi mangsa nafsu serakahnya ketika gadis itu berusia 15 tahun. Elena menghilang dan sepuluh tahun kemudian mereka bertemu semula. Elena tak mengenali penyerangnya dan tidak sekali kali menyangka Seth yg dianggap penyelamat maruahnya (apabila tunangnya memutuskan ikatan di saat2 akhir krn mengetahui Elena sudah tidak suci) rupa-rupanya lelaki yang telah meragut kesuciannya. Seth sanggup memeluk Islam dan mengamalkan anutannya sepenuh hati. Saat cinta mereka bersemi dan membuahkan hasil, rahsia terbongkar. ishhhh apa la seth tu

buku ni penuh dengan scene Nora Elena & Muhamad Seth. Seth ni kejanya menggoda sepanjang masa bila dgn Elena.. macam 'segan' dan tersipu sipu pulak la nak baca sesetengah scene tu.. *blush*

Watak antagonis cuma si yvonne tapi tak cukup jahat .. tapi cukup utk membakar api cemburu Elena.
waahhh..bes kan..nak lagi best..
Beli + baca + layan + nangis sorang2..muahaha..
Filed Under:
Similar Videos
3 Comments
avatar

mende mu sungguh ngat bace novel, haha.. nangis siap tu. adoii.. chill man. cool!

Reply
avatar

wahh..mna der ngis..silap tu..nk tulis sebek jer.*blush*....

jgn nti mu jgk y lyn nyer.huhu..
tp ema besst..rugi mu x bc..tgk citer yer wahh lagi bestt..kahkahkah..

Reply
avatar

baca doh beberapa kali...xsangka dijadikan cite kat tv...memang terbekkkk..

Reply

Jana Pendapatan,Tanpa Modal

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...